Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Werken met Hubbae betekent eenvoudig kiezen voor efficiency

salarisadministratie

Hubbae maakt deel uit van de standaard dienstverlening van Sigma Personeelsdiensten. Met dezelfde inlogcodes als voor de salarisadministratie stap je hiermee in een unieke, digitale omgeving. Naast een efficiënte onboarding voor nieuwe medewerkers, houd je via Hubbae zicht op de oproepkrachten en het verplichte aanbod na 12 maanden. Bovendien wordt momenteel hard gewerkt aan de functionaliteit waarmee de mogelijkheid van loonsubsidies tijdig kan worden gesignaleerd. Joris Maljaars, consultant Sigma Online, adviseert werkgevers Hubbae te benutten. “Het is gratis en levert veel op.”

Hubbae bewijst dat Sigma Personeelsdiensten werk maakt van een efficiënte salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken. Deze, volledig in eigen huis ontwikkelde, applicatie is onderscheidend en innovatief. Joris: “Het is één van onze USP’s. We pakken iedere kans om werkprocessen efficiënter te maken, met als doel tijdwinst, financieel voordeel of risicobeperking.”

Nieuwe medewerkers snel van start

Wie een nieuwe medewerker aanneemt, wil natuurlijk dat hij zo snel mogelijk start. Daarvoor is een vlotte en correcte registratie in de salarisadministratie noodzakelijk. Met Hubbae wordt het registreren van nieuwe medewerkers sneller, makkelijker en minder foutgevoelig. “Veel werkgevers regelen deze administratieve rompslomp nog handmatig. Het is denk ik onnodig om uit te leggen hoe omslachtig dit is en hoe weinig professioneel dit overkomt. Hubbae maakt een groot verschil. Met alleen de voornaam, achternaam en het e-mailadres van de nieuwe werknemer start je dit proces. Het enige wat je als werkgever nog moet invoeren, zijn zaken als startdatum, functie en salaris. Een prettig, professioneel begin voor jou en je nieuwe medewerker!”

salarisadministratie

Zicht op 12 maanden oproepkracht

Joris legt uit dat een andere functionaliteit gericht is op risicobeperking. Dit betreft de oproepkrachten en dan vooral de verplichting die werkgevers hebben om hen na twaalf maanden een aanbod te doen voor een vast aantal uren. Werkgevers die verzuimen dit te doen, moeten ermee rekening houden dat werknemers nog tot 5 jaar na dato hierop aanspraak kunnen maken. Het is dus verstandig om tijdig een aanbod te doen en dit goed vast te leggen. “Hubbae genereert automatisch een aanbod voor een oproepkracht op basis van het gemiddelde aantal gewerkte uren. Het accepteren of weigeren van het aanbod én alle relevante correspondentie wordt vastgelegd in een logboek, waarop later teruggevallen kan worden.”

Lees meer over Hubbae en het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.

naar inspiratie overzicht