Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

HR analytics: ontdek het voordeel van slimme HR- en salarisrapportages

HR analytics

Met Sigma Online bieden we je gebruiksvriendelijke software voor de salaris- en personeelsadministratie. Daarmee kun je je salaris- en personeelsadministratie heel eenvoudig beter en sneller uitvoeren. Bovendien heb je hiermee realtime toegang en inzicht in alle HR- en salarisgegevens. In plaats van te vertrouwen op je onderbuik kun je daarmee (bij)sturen op basis van reële gegevens.

 

HR analytics

Sigma Online biedt je een groot aantal rapportages, dashboards en overzichten die je inzicht geven in de cijfers en trends achter de personeels- en salarisadministratie. We bieden je inzicht in je HR analytics door middel van standaard rapportages, maar ook met rapportages die we volledig op maat van jouw wensen en jouw bedrijf ontwerpen en bouwen. Daarmee beschik je over overzichtelijke documenten, die duidelijk aangeven hoe jouw organisatie het doet, bijvoorbeeld vergeleken met eerdere periodes.

HR- en salarisrapportages

Bij Sigma Online hebben we diverse soorten rapportages, zowel gericht op de administratieve kant en/of de HR-kant van jouw bedrijf. Bij administratieve rapportages kun je bijvoorbeeld denken aan overzichten en rapportages voor vergelijkingen per perioden en jaren, prognoses en controlerapportages ten behoeve van subsidies en bijvoorbeeld de auto van de zaak. HR-rapportages geven inzicht in verlof, verzuim, verloop en allerlei gegevens over het personeelsbestand. Met de software heb je altijd en overal inzicht in je HR analytics.

HR analytics voor meer en beter inzicht

Binnen Sigma Online wordt alle informatie voor je bij elkaar verzameld en inzichtelijk gemaakt in overzichtelijke dashboards met duidelijke grafieken en overzichten. Ingewikkeld doen met tijdrovende Excel-bestanden is daarmee voorgoed verleden tijd. Wij zorgen dat alle rapporten tijdig voor je klaar staan. Je hoeft ze alleen nog maar te openen. Of het nu gaat om de salarisadministratie of de personele kant van jouw onderneming, je weet direct hoe je ervoor staat. Trends of trendbreuken, bijvoorbeeld op het gebied van verzuim of personeelsverloop, signaleer je in één oogopslag. Het is informatie op basis waarvan je kunt sturen en richting kunt geven aan jouw bedrijf. Zo haal je optimaal rendement uit jouw HR analytics.

Maatwerk is altijd mogelijk

Geen ondernemer is hetzelfde. Om die reden maken we regelmatig unieke maatwerk rapportages die volledig zijn toegesneden op de wensen van de ondernemer. Dagelijks een overzicht van alle beschikbare medewerkers? Het kan! Bedrijven met een groot personeelsbestand kunnen bijvoorbeeld iedere dag een geautomatiseerde rapportage ontvangen waarin de planner(s) in één oogopslag zien welke werknemers beschikbaar zijn. Maandelijks een overzicht van de opgenomen en gereserveerde verlofuren? Geen probleem! In feite kunnen we met Sigma Online alles op maat maken, ook combinaties van allerlei rapportages. Indien nodig gaan we voor bepaalde wensen graag in gesprek met onze softwareleveranciers om er een standaardrapportage van te maken.

Ook optimaal inzicht in de HR analytics van jouw organisatie?

Samenwerken met Sigma betekent dat we je ondersteunen bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Zo maken we het verschil. Wil je het gemak van Sigma Online ontdekken en weten welke overzichtelijke managementrapportages en overzichten we voor jou kunnen samenstellen? Lees meer over onze salarisadministratie dienstverlening of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende (online) demo!

naar inspiratie overzicht
Download het whitepaper helemaal gratis en lees hoe je deze fouten voorkomt.
Whitepaper: De 6 meest gemaakte fouten in de salarisadministratie.
Whitepaper: De 6 meest gemaakte fouten in de salarisadministratie.
Download gratis