Sigma Personeelsdiensten

Oog voor jouw kwaliteiten en drijfveren

Bij Sigma geef je zelf sturing aan je loopbaan. Wij doen er alles aan om je daarbij te helpen. Daarbij hebben we oog voor jouw kwaliteiten, drijfveren en de werkzaamheden waar je energie van krijgt. Jij bent aan zet, want wij geloven dat groei altijd van binnenuit komt.

Ontdek wat bij je past

Doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief. Daarop kun je bij ons vertrouwen. Want meer nog dan een baan, bieden we je bij Sigma werk dat bij je past. Wat dat voor jou betekent, ontdekken we samen. Wat doe jij graag? Wij zien genoeg marktkansen en mogelijkheden om daarmee te matchen. Kleuren we daarmee buiten de lijnen? Misschien wel. Maar we vinden werk dat bevalt beter dan een baan die knelt.

Volop cursussen en trainingen

Wie je ook bent en wat je ook doet, we hebben oog voor je. Voor je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. De één wil vooruit, de ander is blij met wat hij doet. We luisteren en horen graag wat jij ambieert. We maken serieus werk van cursussen en trainingen. We coachen en motiveren je en sluiten altijd aan bij jouw ambities. We bieden volop kansen, maar jij kiest je eigen pad.

Sigma Academy

Natuurlijk is niet iedereen direct een ervaren Payroll & HR Specialist. Dat begint met affiniteit met het vak. Heb je die en wil je jezelf daarin graag verder ontwikkelen? Dan biedt onze Sigma Academy uitkomst. Met een tweejarig traineeship leer je de kneepjes van het vak. In je eigen tempo leer je met en van collega’s. Daarmee geven we professionele carrières een vliegende start.

Waardevol Werkgeverschap