Sigma Personeelsdiensten

In deze afwisselende functie ben jij samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de financiële administratie. Dit houdt onder andere in: het controleren en boeken van inkoop- en verkoopfacturen, de urenverwerking, de verwerking van verkooporders, de voorbereidingen voor de btw-aangifte, bewaken van de debiteuren en andere ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden voor de Manager Finance.

Je bent kritisch, je doet voorstellen om werkprocessen efficiënter in te richten en kwaliteit te verbeteren. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de werkzaamheden en blijft rustig als de drukte toeneemt. Je communiceert gemakkelijk en werkt graag zelfstandig binnen een hecht team.

Wat breng je mee?

  • Tenminste een afgeronde mbo opleiding richting accountancy/bedrijfseconomie.
  • Relevante werkervaring is een pré, ambitieuze starters nodigen wij ook uit te reageren.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Ervaring met het boekhoudpakket Exact is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, WIA-verzekering en reiskosten.
  • Een uitdagende functie binnen een enthousiast team in een organisatie die continue in beweging is.

Reageren

Ben jij enthousiast geworden? Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Je kunt je motivatie met curriculum vitae mailen naar frans.maas@zzcoldstores.nl.

Heb je vragen, dan kun je telefonisch contact opnemen op 06-5987 7098

ZZC

Over ZZColdstores

ZZColdstores is gespecialiseerd in het temperatuur gecontroleerd opslaan van voornamelijk exotisch fruit. Met koelhuizen in Kruiningen en Vlissingen-Oost en een eigen loskade bieden wij kwaliteit, veel capaciteit en flexibiliteit in op- en overslag. We zijn sterk in de ontwikkeling van software, om klanten nog sneller en makkelijker te helpen en van informatie te voorzien. Ga voor meer informatie naar www.zzcoldstores.com.