Sigma Personeelsdiensten

Home - RD Metals voor al uw metaalafval!

RD Metals is een (inter)nationaal metaal Recyclingbedrijf uit Dordrecht, gespecialiseerd in het inzamelen en recyclen van alle metaalhoudende afvalstromen. Service, afwikkeling, betaling en het ontlasten en schoonhouden van het milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Onlangs hebben wij het ISO 14001 behaald, hiermee tonen wij aan dat wij onze afval scheiding en – verwerking volgens strenge voorschriften van de milieuwetgeving uitvoeren.

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een allround klantgerichte en initiatiefrijke medewerker administratie (32-40 uur per week).

De functie:

In deze functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het verrichten van diverse (financieel) administratieve werkzaamheden. Dit houdt o.a. in de verkoopfacturatie, het controleren en inboeken van inkoopfacturen en het bijhouden van het kasboek. Je maakt en verwerkt transport documenten en houdt de transporturen, overuren en vakantiedagen van personeel bij. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor relaties en chauffeurs zowel telefonisch, per mail als persoonlijk en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van brieven en het verzorgen van de post.

Het werken in dit dynamische familiebedrijf brengt met zich mee dat je soms ook diverse andere administratieve werkzaamheden verricht.

Jouw profiel:

  • Mbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de financiële richting.
  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van en ervaring met Word en Excel is een must, ervaring met Snelstart of Exact is een pré.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt gestructureerd, secuur en bewaakt hierbij het overzicht.
  • Je hebt een flexibele werkinstelling, je bent nuchter, hebt humor, je bent nieuwsgierig, en steekt graag de handen uit de mouwen.

Wij bieden:

  • Een afwisselende functie binnen een enthousiast en gedreven team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt de functie je aan, mail dan je motivatie met cv naar admin@rdmetals.nl Neem voor meer informatie contact op met Paula de Visser op telefoonnummer 078-6458928.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.