Sigma Personeelsdiensten

Functie informatie

De bestuurssecretaresse vormt een eenheid met de directeur en het managementteam van Nucleuszorg. Je werkt nauw samen met de collega’s van het secretariaat en jij bent degene die de taken binnen het secretariaat coördineert. Je ondersteunt het cooperatiebestuur en de Raad van Commissarissen op secretarieel gebied o.a. door het plannen, voorbereiden en notuleren van complexe vergaderingen. Je denkt vooruit, ontzorgt, behoudt het overzicht, bewaakt termijnen en pakt zo nodig de regie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als op papier. De arbeidsuren zijn verdeeld over 3-4 werkdagen en met regelmaat ook in de avonduren. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Wij zoeken een ervaren en flexibele kandidaat met hbo werk- en denkniveau. Je bent aantoonbaar gekwalificeerd om de functie vanaf de eerste dag in te vullen.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. Je komt te werken in een organisatie met een prettige en openwerksfeer. Nucleuszorg investeert in de kwaliteit van haar medewerkers door het aanbieden van functiegerichte opleidingen.

Je komt in dienst van Nucleuszorg B.V. met in eerste instantie een aanstelling voor de duur van een jaar. Inschaling vindt afhankelijk van de gevraagde werkervaring en opleiding in principe plaats in salarisschaal 6 van de cao Huisartsenzorg (minimaal € 2.910 en maximaal € 3.972 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Interesse of vragen?

Uitgebreide informatie over Nucleuszorg kun je vinden op onze website www.nucleuszorg.nl.

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Leanne du Puy via hr@nucleuszorg.nl of telefoonnummer: 0115-643002.

Sollicitaties | Sluitingsdatum

Is je interesse gewekt en voldoe je aan de functie-eisen, stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv per e-mail aan hr@nucleuszorg.nl onder vermelding van “vacature Bestuurssecretaresse”. De vacature sluit op dinsdag 9 januari 2024.