Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Stappenplan: overstappen op Sigma Online in 7 stappen

Stappenplan overstappen op Sigma Online in 7 stappen

Overstappen op Sigma Online moeilijk? Welnee! In zeven eenvoudige stappen is het geregeld. In ons stappenplan lees je hoe het werkt. 

Overstappen op Sigma Online

Als er iets goed moet gaan in je onderneming, is het wel de verloning van je medewerkers. Zij vormen het belangrijkste kapitaal in je bedrijf. Dat weten we bij Sigma Personeelsdiensten als geen ander. We zien regelmatig hoeveel tijd en moeite ondernemers steken in hun salaris- en personeelsadministratie. Maar we zien ook dat ze daarbij vertrouwen op systemen en procedures die soms al behoorlijk verouderd en omslachtig zijn.

Met Sigma Online bieden we ondernemers én hun werknemers gebruiksvriendelijke software voor de salaris- en personeelsadministratie. Daarbij combineren we op een unieke manier de voordelen van slimme online applicaties met de kracht van professioneel en persoonlijk advies. Anders dan veel grote salarisverwerkers zijn wij lokaal aanwezig. We kennen jou en je bedrijf bij naam, sparren graag persoonlijk over mogelijkheden en signaleren kansen voor jou zodra we die zien. De overstap regelen wij en is dus helemaal niet moeilijk! Sterker nog, in zeven eenvoudige stappen is het geregeld. In ons stappenplan lees je hoe het werkt.

Overstappen op Sigma Online moeilijk? Welnee!

Klik op de onderstaande button om het stappenplan te downloaden. Wil je meer weten over wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Lees meer over onze salarisadministratie dienstverlening of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende (online) demo!

Overstappen op Sigma Online
naar inspiratie overzicht
Vul de gratis quickscan in en krijg inzicht in de optimalisatiekansen.
Zijn jouw HR- en salarisprocessen optimaal ingericht?
Zijn jouw HR- en salarisprocessen optimaal ingericht?
Vul de gratis quickscan in