Sigma Personeelsdiensten

SLIM-subsidieregeling

Door te investeren in personeelsontwikkeling versterk je jouw interne organisatie. Het zorgt namelijk niet alleen voor beter functionerend personeel, maar ook tot een hogere tevredenheid en verbondenheid met je organisatie. Investeren in personeelsontwikkeling is dus slim! En nu ook extra aantrekkelijk, want dankzij de SLIM-subsidie kan je tot 80% van de investering gesubsidieerd krijgen.

SLIM-aanbod

Sigma ondersteunt je graag bij het versterken van personeelsontwikkeling binnen jouw organisatie. Wij hebben een speciaal programma opgesteld dat aansluit op de doelstellingen van de SLIM-subsidieregeling. Zo kun je optimaal van de regeling profiteren. Via dit programma verzorgen wij, in samenwerking met onze partner OAZ, de subsidieaanvraag en vergroten zo de kans op toekenning van de subsidie. Daarnaast adviseren en ondersteunen we je in het verdere traject. Zo helpen we je op weg bij bijvoorbeeld:

  • Functiestructuur en -profielen met competenties die aansluiten bij je ondernemingsvisie;
  • Personeelsgesprekkencyclus waarin de ontwikkeling van je personeel centraal staat;
  • Handvatten bieden voor leidinggevenden om ontwikkeling bij personeel te stimuleren;
  • Het opstellen of actualiseren van het opleidings- ontwikkelingsplan.

In onderstaande video vertelt onze HR-adviseur Rob Commandeur meer over de inhoud en mogelijkheden van het programma. Bekijk ook onze informatiebrochure voor meer informatie over de SLIM-subsidieregeling en ons speciaal ontworpen programma.

Wees er snel bij!

Wil je ook weten wat de mogelijkheden van personeelsontwikkeling voor jouw onderneming zijn? Dan is dit het moment! De subsidie is aan te vragen van 1 maart 2024 9.00 uur tot en met donderdag 28 maart 2024 17.00 uur. Wees er dus op tijd bij! Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de wensen en mogelijkheden met je te bespreken.