Sigma Personeelsdiensten

SLIM-subsidieregeling: leren en ontwikkelen in het mkb

Het aanpakken en verbeteren van personeelsontwikkeling binnen je onderneming leidt niet alleen tot beter functionerend personeel, maar ook tot een hogere tevredenheid. Om het ‘leven lang ontwikkelen’ (LLO) binnen het MKB te stimuleren kunnen investeringen die je hierin doet vanaf 1 september 2021 in aanmerking komen voor de SLIM-subsidieregeling. Dankzij deze subsidie kan tot 80% van de investering gesubsidieerd worden.

SLIM aanbod

Sigma ondersteunt je graag bij het versterken van personeelsontwikkeling binnen jouw organisatie. Wij hebben een speciaal programma opgesteld dat aansluit op de doelstellingen van de SLIM-subsidieregeling. Zo kun je optimaal van de regeling profiteren. Via dit programma verzorgen wij, in samenwerking met onze partner OAZ, de subsidieaanvraag en vergroten zo de kans op toekenning van de subsidie. Daarnaast ondersteunen we je onder andere bij:

  • Functiestructuur en -profielen met competenties die aansluiten bij je ondernemingsvisie;
  • Personeelsgesprekkencyclus waarin de ontwikkeling van je personeel centraal staat;
  • Handvatten bieden voor leidinggevenden om ontwikkeling bij personeel te stimuleren;
  • Het opstellen of actualiseren van het opleidings- ontwikkelingsplan.

In onderstaande video vertelt onze collega Rob Commandeur meer over de inhoud en mogelijkheden van het programma. Bekijk ook onze informatiebrochure voor meer informatie over de SLIM-subsidieregeling en ons speciaal ontworpen programma.

Wees er snel bij!

Wil je ook weten wat de mogelijkheden van personeelsontwikkeling voor jouw onderneming zijn? Dan is dit het moment! De subsidie aanvraagperiode loopt namelijk van 1 september tot en met 30 september 2021.  Vul onderstaande formulier in om aan de slag te gaan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de wensen en mogelijkheden met je te bespreken.