Sigma Personeelsdiensten

Lekker in je vel

Vitaliteit is in onze ogen meer dan sport of sportief bezig zijn. Lekker in je vel zitten is net zo belangrijk. Je goed voelen, draagt bij aan een goede balans in je leven. Dan kun je zelfverzekerd zijn, ben je fysiek en mentaal sterker en stressbestendig. Eigenlijk gaat alles je dan een stuk gemakkelijker af. Hier besteden we dan ook veel aandacht aan.

Sportieve activiteiten en fitnessregeling

Bij Sigma hebben we een goed gevulde fitkalender. Dat betekent dat je maandelijks kunt deelnemen aan sportieve activiteiten. Dat loopt uiteen van samen padellen, mountainbiken, een boxing fitness les volgen tot een voetbaltraining bij NAC Breda of een les essentrics. Daarmee slaan we twee vliegen in één klap: je werkt aan je vitaliteit, ontdekt nieuwe sporten en je leert je collega’s op een andere manier kennen. Ook hebben we een aantrekkelijke fitnessregeling. We betalen maandelijks mee aan jouw sportschoolabonnement. Zo kun je ook voor of na je werk lekker sporten!

Aandacht voor vitaliteit draagt bij aan jouw werkgeluk

Vitaliteit is een breed begrip. Om die reden organiseren we ook workshops, zoals timemanagement of het belang van een goede nachtrust. Ook is er altijd vers fruit op kantoor. Die persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Een gezond tussendoortje helpt om je fit te voelen.

Werk en privé in balans

Verder is de werk-privébalans bij ons een belangrijk aandachtspunt. Hoe die werk-privébalans eruitziet, is voor iedereen anders. Jij weet het beste hoe je jouw bezigheden en verantwoordelijkheden in werk en privé zo goed mogelijk kunt combineren . Daarom krijg je veel vrijheid en zijn we flexibel met werktijden. Daarnaast hebben we een goede thuiswerkregeling en dragen we bij aan het goed inrichten van je thuiswerkplek.