Sigma Personeelsdiensten

Nilsson zoekt een designer

Dat begint met dat je je helemaal kan inleven in ons bedrijf. Nilsson vaart op de essentiële samenhang tussen merken, digitaal en campagnes. Net als dat we nadenken over wat we gaan doen, en doen waarover we nagedacht hebben. Alles in het teken van kwaliteit. Maar ook gezelligheid, practical jokes en woordgrapjes ontbreken niet. Mooi als je meedoet, en af en toe eens incasseert. Doen waar je goed in bent vinden we belangrijk, dan kun jij opbloeien. En de rest? Dat laat je graag aan anderen over. Zo dagen we elkaar uit. In een open, positieve cultuur kunnen we ongelofelijk veel bereiken.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een ervaren designer die graag doet waar hij/zij goed in is. Zo iemand die gedreven, creatief en communicatief vaardig is. Ben jij op de hoogte van design trends en kun je ideeën en concepten snel en goed vertalen naar een indrukwekkend, functioneel en kwalitatief design. Check! Omdat samenwerken in onze natuur zit, ben je sociaal ingesteld en neem je verantwoordelijkheid over jouw werkzaamheden/taken binnen het project. Beschik je ook nog eens over een uitgebreid portfolio en goede beheersing van Photoshop, Illustrator en InDesign, neem dan snel contact met ons op! Ow ja, en om je een beetje idee te geven van de functie, het volgende:

Wanneer ben je voor ons de ideale designer, je..

  • leeft creativiteit in vorm, beeld, kleur en typografie;
  • hebt een relevante vooropleiding;
  • bent meedenkend en pro-actief;
  • beschikt over goede beheersing van minimaal Photoshop, Illustrator en InDesign. Adobe XD is een pré;
  • hebt ervaring met het ontwerpen van merk identiteiten, huisstijlen en huisstijldragers;
  • hebt ervaring met het ontwerpen van print media en beschikt over de daarbijbehorende technische kennis;
  • hebt aantoonbaar ±4 jaar (bureau) ervaring;
  • bent een echte teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken;
  • hebt misschien ook nog ervaring met animatie (After Effects), dat is namelijk een pré 🙂

Wat bieden we jou?

Super leuk werk! Gave klussen, een divers klantportfolio met regionale, nationale en internationale projecten. En daarnaast krijg je er een hoop gezellige collega’s bij, die niet kunnen wachten je uit te dagen voor een potje tafeltennis. Of tafelvoetbal. Onze informele werksfeer zorgt voor een fijne, open cultuur en korte lijnen. Een cultuur waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen. En natuurlijk bieden wij een marktconform salaris en zorgen wij voor de praktische zaken, zoals een reiskostenvergoeding, een laptop/Macbook en een goede pensioenregeling.

Interesse?

Designer worden bij Nilsson? Solliciteer direct door het formulier op de website in te vullen: nu solliciteren.