Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

UWV Werkgeversportal – Inloggen met eHerkenning

Na 1 november 2019 is het niet meer mogelijk om op de gebruikelijke manier in te loggen op het werkgeversportaal. Na 1 november heeft u een eHerkenning niveau 3 (of hoger) nodig.

U heeft hoogstwaarschijnlijk een mail ontvangen van het UWV over het werkgeversportaal.

Tot 1 november heeft u de mogelijkheid om in te loggen op de gebruikelijke manier. Conform de informatie van het UWV heeft u na 1 november een eHerkenning niveau 3 (of hoger) nodig. Op de site van het UWV vindt u een leveranciersoverzicht die u hierbij kunnen helpen.

Naar aanleiding van dit bericht over het gebruik van het werkgeversportaal hebben we de afgelopen tijd informatie ingewonnen bij UWV en KPN (één van de leveranciers van eHerkenning). Wanneer u meer wilt lezen over eHerkenning bezoek dan de website.

Voor het gebruik van o.a. het werkgeversportaal van UWV dient u dus eHerkenning aan te schaffen.

Let op:
Wanneer u eHerkenning aanvraagt en het wenselijk is dat wij namens u meldingen aan UWV (blijven) doen dient u een zogenaamde ketenmachtiging eHerkenning aan te vragen. Dat kan o.a. bij KPN. Is dit het geval neem dan contact op met uw loonadviseur. Deze kan dan deels vooringevulde formulieren van KPN aan u toesturen.

Wanneer er meer informatie over eHerkenning beschikbaar is zullen we u weer informeren.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de Sigma nieuwsflits en ontvang het laatste nieuws direct in je inbox! 

naar inspiratie overzicht