Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Sigma Personeelsdiensten lanceert nieuwe website

Sigma Personeelsdiensten lanceert nieuwe website

Met trots lanceren en presenteren wij vandaag onze nieuwe website. Achter de schermen is er wekenlang hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe website. De nieuwe website is voorzien van een fris nieuw design dat aansluit op de identiteit van onze organisatie.

Met trots lanceren en presenteren wij vandaag onze nieuwe website.

Achter de schermen is er wekenlang hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe website. De nieuwe website is voorzien van een fris nieuw design dat aansluit op de identiteit van onze organisatie. Naast het uiterlijk is er ook veel aandacht besteed aan het inzichtelijk maken Sigma’s unieke full-service dienstverlening. Op deze manier kunnen we beter laten zien wie we zijn, waar we voor staan en wat we voor de bezoeker kunnen betekenen op het gebied van effectief werkgeverschap.

In de ontwikkeling van de website is ook de gebruiksvriendelijkheid scherp in het oog gehouden. Op deze manier sluit de nieuwe website nog beter aan op de wensen van de bezoeker. De nieuwe website is logischer ingedeeld, geoptimaliseerd voor mobiel en voorzien van enkele nieuwe functionaliteiten. Naast uitgebreide informatie over onze dienstverlening is er ook vakinhoudelijk nieuws en inspirerende content op de website te vinden. Wij hopen de bezoeker hiermee nog beter en duidelijker te informeren en inspireren.

Uiteraard zijn wij benieuwd naar jouw mening. Is er nog informatie die je graag toegevoegd wilt hebben of mist? Laat het ons gerust weten.

naar inspiratie overzicht
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?