Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Nieuw bij Sigma: Pensioen & Inkomen

Team Pensioen & Inkomen

Vanaf vandaag kan je bij Sigma ook terecht voor advies op het gebied van pensioen en inkomensverzekeringen. We breiden onze advisering uit met inkomensverzekeringen, zoals arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers en werknemersverzekeringen, zoals ziekteverzuimverzekeringen en WIA-aanvullingsverzekeringen. Bij Sigma Personeelsdiensten is alles voor je personeel goed geregeld, nu dus ook op het gebied van pensioen en inkomen.

Schipper Pensioenadvies wijzigt in Sigma Pensioen & Inkomen. Vanuit Sigma ondersteunen, ontzorgen en adviseren we op elk gebied waarin je organisatie met personeel is verbonden en hebben we oog voor je persoonlijke financiële situatie nu en later. Een logische stap om onze dienstverlening voort te zetten vanuit Sigma Pensioen & Inkomen. 

Het vertrouwde blijft behouden

Veel blijft bij het oude: zo wijzigt het team niet en kan je nog altijd vertrouwen op onze deskundigheid en bevlogenheid om je op de best mogelijke manier te adviseren. Ook op het gebied van pensioenadvisering staan we onveranderd voor je klaar.  

Inkomensverzekeringen

Wat wel verandert is ons dienstenaanbod: zo breiden we onze advisering uit met inkomensverzekeringen. Wij kunnen je nu ook adviseren over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers en DGA’s en over werknemersverzekeringen, zoals ziekteverzuimverzekeringen en WIA-aanvullingsverzekeringen. Hierbij hanteren wij een transparante abonnementenstructuur met behoud van de kwaliteit die je van ons gewend bent. 

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou of voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of lees meer over Sigma Pensioen & Inkomen.

naar inspiratie overzicht