Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Maak kennis met onze vernieuwde huisstijl

Waardevol Werkgeverschap

Bij Sigma Personeelsdiensten staan we voor waardevol werkgeverschap. We zijn  ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan een succesvolle organisatie. Al 15 jaar ondersteunen en adviseren we onze klanten op elk gebied waarin een organisatie met personeel is verbonden. Vanaf nu doen we dit in ons nieuwe jasje!

Met trots lanceren we vandaag onze vernieuwde huisstijl inclusief nieuw logo! Met deze nieuwe frisse uitstraling zijn we helemaal klaar voor de toekomst. We willen namelijk niet alleen onze klanten stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, maar ook onszelf.

We houden onveranderd vast aan onze kernwaarden: persoonlijk, toegankelijk, professioneel en vooruitstrevend. Samen met jou bouwen we aan een succesvolle en duurzame organisatie. Want dat is waar het bij ons om draait: samenwerken aan waardevol werkgeverschap. Dat werkt!

Vanaf vandaag zie je ons nieuwe logo en vernieuwde kleuren op steeds meer plekken verschijnen. We hopen dat je, net als wij,  enthousiast bent over de nieuwe huisstijl. Met dezelfde betrokken adviseurs staan we vanzelfsprekend voor je klaar. Van binnen hetzelfde, maar van buiten nèt iets mooier 😉

naar inspiratie overzicht