Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Koppeling tussen Sazas en salarispakket Nmbrs beschikbaar!

Na een aantal maanden van samenwerken en ontwikkelen komt binnenkort de koppeling beschikbaar tussen verzuimspecialist Sazas en salarispakket Nmbrs.

Na een aantal maanden van samenwerken en ontwikkelen komt binnenkort de koppeling beschikbaar tussen verzuimspecialist Sazas en salarispakket Nmbrs. Dit betekent dat handmatig en dubbel invoeren van gegevens, zoals nieuwe medewerkers, uitdiensttredingen, wijzigingen in roosteruren en adreswijzigingen, in twee verschillende applicaties verleden tijd is. Dergelijke gegevens van medewerkers worden met de koppeling periodiek gesynchroniseerd van Nmbrs naar de Sazas portal.

Koppeling Sazas

Joris Maljaars, Consultant Sigma Online, over de koppeling: ‘’Wij zien bij Sigma een grote meerwaarde in dit soort koppelingen. We zijn daarom ook blij dat we de administraties van onze klanten, die verzekerd zijn bij Sazas, hiermee verder kunnen automatiseren en professionaliseren. Het kost de klant en Sigma minder tijd en daarnaast is het automatisch uitwisselen van gegevens ook nog eens minder foutgevoelig. En besparing in tijd betekent uiteraard ook een besparing in euro’s’’.

Momenteel vergelijken we voor onze klanten zorgvuldig de huidige gegevens in de Sazas portal met die van de salarisadministratie. Dit doen we om verschillen tussen de applicaties te signaleren. We zetten de koppeling dus niet ‘blind’ aan, maar doen dit zorgvuldig. Na deze vergelijking gaat de koppeling definitief ‘live’ en gaat de uitwisseling van gegevens na de loonverwerking van juli volledig automatisch.

Sigma klanten die verzekerd zijn bij Sazas zijn uiteraard geïnformeerd over de nieuwe koppeling. Ben je nog geen klant bij Sigma Personeelsdiensten, maar spreekt deze koppeling je wel aan? Dan gaan we graag met je in gesprek! Ook voor de realisatie van een koppeling tussen Nmbrs en een ander softwarepakket staan we graag voor je klaar. Er is al ontzettend veel beschikbaar. En is het niet beschikbaar, dan inventariseren we graag de mogelijkheden. Vooruitstrevend noemen wij dat en wij helpen je er graag bij!

Vragen? Neem dan gerust contact op met Joris Maljaars, Consultant Sigma Online, op 06-11148101 of jmaljaars@sigmapersoneel.nl.

Wat is Nmbrs?

Nmbrs is de salaris- en HR software die binnen Sigma wordt gehanteerd. In deze software verwerken wij salarissen en ontvangen medewerkers van klanten periodiek hun loonstrook. Naast een goede en vooruitstrevende salarisapplicatie focust Nmbrs zich ook op HR functionaliteiten. Middels Nmbrs worden alle sleutelgebruikers betrokken. Naast dit focust Nmbrs zich  op efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continue innovatie van de software. Door Nmbrs te gebruiken kan Sigma haar klanten voorzien in een mooie digitale oplossing voor salaris en HR!

Wie is Sazas?

Sazas is sinds 1993 een verzuimspecialist die bij werkgevers de zorgen uit handen neemt bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van een medewerker. Zij bieden diverse verzuimoplossingen en helpen werkgevers ook met de verzuimbegeleiding. De wortels van Sazas liggen in de agrarische en groene sector. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot verzuimverzekeraar voor het gehele MKB. Sazas heeft als doel; minder verzuim. Samen met hun klanten werken ze aan het voorkomen en verminderen van verzuim om zo de verzuimkosten laag te houden.

naar inspiratie overzicht