Sigma Personeelsdiensten
Pensioenregeling presentatie

Een goed pensioen goed geregeld

Voor je medewerkers is een goede pensioenregeling een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het getuigt van goed werkgeverschap als je daarvan werk maakt. Bovendien, de meeste werknemers verwachten ook dat hun oude dag wordt verzorgd door de pensioenregeling van hun werkgever. Maar een collectief pensioen is een arbeidsvoorwaarde waarbij veel complexe wet- en regelgeving komt kijken. Om die reden vergt een collectieve pensioenregeling professionele aandacht en regelmatig onderhoud.

Wil je een goed pensioen voor je medewerkers regelen? Dan loop je tegen tal van vragen aan. Wat is een goede balans tussen kosten en zekerheden? Welke mogelijkheden zijn er en welke afspraken sluiten het beste aan bij jou en je medewerkers? Hoe kies je de juiste beleggingssamenstelling? De specialisten van Sigma Pensioen & Inkomen beschikken over de juiste kennis en ervaring om je hierin volledig te begeleiden. Wij hebben een scherp oog voor de wet- en regelgeving rond de verschillende pensioenregelingen en voorkomen dat je zaken over het hoofd ziet. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke pensioenverzekeraars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Het opzetten of verlengen van een pensioenregeling is een intensief traject. Om die reden adviseren wij jou stapsgewijs over de stappen die je moet zetten. Daarbij hebben we oog voor jou, maar ook voor je werknemers. We nemen de tijd om de pensioenregeling aan de medewerkers uit te leggen en begeleiden hen bij het maken van de juiste keuze. Bij ingang van de regeling zorgen we er natuurlijk ook voor dat deze ingeregeld wordt in de (salaris)administratie.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je meer weten over onze werkwijze en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Sigma Pensioen & Inkomen voor jouw organisatie? We gaan graag met je in gesprek! Laat je naam en e-mailadres bij ons achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Betrouwbaar en onafhankelijk advies

Een nieuwe pensioenregeling voor je bedrijf of het aanpassen van de bestaande? Dit doen we voor uiteenlopende organisaties en doelgroepen. Onze specialisten hebben verstand van zaken en zijn in elke branche thuis. Onderscheidend aan onze werkwijze is dat wij niet alleen ontzorgen, maar ook professionaliseren. Effectief werkgeverschap staat daarbij centraal. Wij zorgen ervoor dat alles voor je personeel gewoon goed geregeld wordt. Daarvoor hanteren we eerlijke tarieven.

Als financieel dienstverlener beschikken wij over een vergunning van de AFM. Je kunt dus vertrouwen op een betrouwbaar en onafhankelijk advies. Onze kracht is dat wij kunnen terugvallen op een breed scala aan specialisten, van salarisadministrateurs en personeelsadviseurs tot juristen, binnen Sigma Personeelsdiensten. Zo komen we altijd tot het beste collectieve pensioen voor jou en je medewerkers.