Sigma Personeelsdiensten
Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdens­risico­verzekering

Iedereen loopt het risico om te overlijden. Dat geldt voor jou als een ondernemer net zo goed als voor ieder ander. De financiële gevolgen van overlijden zijn voor een ondernemer vaak wel groter. Om die reden adviseren wij je dit goed te regelen, zowel voor je nabestaanden als je compagnons en medewerkers.

Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) zorg je dat je nabestaanden een geldbedrag krijgen als je onverhoopt komt te overlijden. Daarmee compenseer je het wegvallen van jouw inkomen en vang je eventuele extra kosten op. Daarbij kun je denken aan het aflossen van de hypotheek, meer kinderopvang of hulp in de huishouding. Kortom, met een overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat je nabestaanden voldoende kapitaal hebben om de financiële lasten te dragen en om verder te leven zoals zij dat gewend zijn. Dat geeft jou en je familie een gerust gevoel.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je meer weten over onze werkwijze en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Sigma Pensioen & Inkomen voor jouw organisatie? We gaan graag met je in gesprek! Laat je naam en e-mailadres bij ons achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Compagnonsverzekering

Jouw overlijden kan ook financiële consequenties hebben voor het voortbestaan van je bedrijf. Daarvoor biedt een compagnonsverzekering uitkomst. Als één van de compagnons komt te overlijden,  wordt een bedrag uitgekeerd aan de overgebleven compagnon(s). Hiermee kan het deel van de overleden compagnon worden teruggekocht van de nabestaanden. Zo wordt de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd.

Persoonlijk advies

Wil jij goed voor je nabestaanden zorgen? Onze adviseurs regelen dat graag voor je. Onze aanpak is altijd persoonlijk en laagdrempelig. Wij helpen je met een afgewogen advies. Vervolgens nemen wij de zorg voor deze verzekeringen uit handen, zodat je zelf hopelijk zorgeloos tot aan je pensioen kunt blijven ondernemen