Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

De salarisprofessionals van Sigma Personeelsdiensten zijn NIRPA gecertificeerd!

We hebben mooi nieuws: we sluiten ons collectief aan bij NIRPA (oftewel het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting)! Deze stap laat de waarde zien die wij hechten aan ons vakgebied.

NIRPA is een organisatie die zich toelegt op het registreren van payroll professionals in Nederland. Deze registraties zijn bedoeld om de kwalificaties en competenties van payrollprofessionals te valideren en te certificeren, waardoor bedrijven en organisaties kunnen vertrouwen op goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers in het veld van salarisadministratie en payroll.

Bij Sigma Personeelsdiensten staan we voor waardevol werkgeverschap en ondersteunen we werkgevers op elk vlak waarin een organisatie met personeel verbonden is. Klanten kunnen daarin vanzelfsprekend vertrouwen op de deskundigheid en expertise van onze adviseurs, zoals je van ons gewend bent. Door ons aan te sluiten bij NIRPA laten we zien dat onze professionals op de hoogte zijn en- blijven van kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van hun vak. We zien deze registratie als een mooie stap in de verdere professionalisering van onze organisatie. Daarnaast draagt de NIRPA-registratie bij aan erkenning van het mooie salarisvak en de continue ontwikkeling van onze toegewijde payrollspecialisten. Want waardevol werkgeverschap begint ook bij onszelf als werkgever!

Heb je vragen n.a.v. dit bericht? Neem dan contact op met Robbie Totté, Manager Payroll & HR, en verantwoordelijk voor o.a. de Permanente Educatie binnen Sigma Personeelsdiensten.

naar inspiratie overzicht