Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Webinar: Voorkom de meest gemaakte fouten in een arbeidsovereenkomst! | 5 december 2023

Voorkom de meest gemaakte fouten in een arbeidsovereenkomst

In een arbeidsovereenkomst leg je als werkgever de afspraken vast die je met een medewerker maakt. Mondeling gemaakte afspraken zijn niet voldoende als er onduidelijkheid ontstaat over de voorwaarden en inhoud van de afspraken. Voorkom problemen en leer van de 7 meest gemaakte fouten bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Volg ons gratis webinar op dinsdag 5 december voor waardevolle tips!

Webinar: Wat is het geheim van een juiste arbeidsovereenkomst?
Datum: dinsdag 5 december 2023
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Inschrijven: meld je aan via deze link
Presentatie:
– Liesbeth Breugelmans, Senior Adviseur Arbeidsrecht
– Ramon van Eijzeren, Consultant Sigma Online

Arbeidsovereenkomst tijdig ondertekenen

In de huidige krappe arbeidsmarkt kan het lastig zijn om goede werknemers te vinden. Lukt dat wel, dan wil je waarschijnlijk dat je nieuwe collega zo snel mogelijk aan de slag gaat. En daar gaat het nogal eens mis. In de waan van de dag wordt vaak vergeten om de arbeidsovereenkomst te ondertekenen en gaat een werknemer direct aan het werk. Er is dan sprake van een mondelinge overeenkomst. Veel afspraken die in een arbeidsovereenkomst staan zijn echter alleen geldig als deze schriftelijk zijn overeengekomen. Bijvoorbeeld als het gaat om de proeftijd of een relatie- of concurrentiebeding. Het is daarom belangrijk dat de arbeidsovereenkomst tijdig en door beide partijen wordt ondertekend.

Leer van de 7 meest gemaakte fouten

Maar wat nu als er onduidelijkheid ontstaat over de voorwaarden en afspraken? Voorkom problemen en leer van de 7 meest gemaakte fouten bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Volg het gratis webinar van Liesbeth Breugelmans en Ramon van Eijzeren voor waardevolle tips. Vanuit hun expertise als Senior Adviseur Arbeidsrecht en Consultant Sigma Online vertellen zij hoe je juridische valkuilen vermijdt. Je ontdekt hoe je correcte en volledige arbeidsovereenkomst opstelt. Of het nu gaat om een opzegtermijn, een proeftijd of andere specifieke voorwaarden.

Naast de nodige juridische inhoud en tips laten we je ook zien hoe je een arbeidsovereenkomst met behulp van onze software digitaal kunt genereren. Dit start bij het verzamelen van de benodigde gegevens via Hubbae en resulteert in een digitaal ondertekende en kloppende arbeidsovereenkomst in het online personeelsdossier. Dit bespaart je veel tijd en verkleint de kans op fouten.

Wat ga je leren?

Na afloop weet je waarom een goede arbeidsovereenkomst zo belangrijk is en wat Sigma hierin voor jou kan betekenen. Je ziet hoe het gebruik van software bijdraagt aan het versnellen van dit proces en de kans op fouten verkleint.

Schrijf je in

Zorg ervoor dat je in de toekomst geen onduidelijkheden en conflicten meer hebt rondom arbeidsovereenkomsten en schrijf je nu in!

Ben je 5 december verhinderd? Meld je dan ook aan. Je ontvangt na afloop een link om het webinar terug te kijken.

naar inspiratie overzicht