Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Webinar: Voorkom de meest gemaakte fouten in een arbeidsovereenkomst

In een arbeidsovereenkomst leg je als werkgever de afspraken vast die je met een medewerker maakt. Mondeling gemaakte afspraken zijn niet voldoende als er onduidelijkheid ontstaat over de voorwaarden en inhoud van de afspraken. Leer van de 7 meest gemaakte fouten bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst en voorkom problemen. Doe je voordeel met de tips van onze collega’s Liesbeth Breugelmans en Ramon van Eijzeren die ze delen in onderstaand webinar.

Arbeidsovereenkomst tijdig ondertekenen

In de huidige krappe arbeidsmarkt kan het lastig zijn om goede werknemers te vinden. Lukt dat wel, dan wil je waarschijnlijk dat je nieuwe collega zo snel mogelijk aan de slag gaat. En daar gaat het nogal eens mis. In de waan van de dag wordt vaak vergeten om de arbeidsovereenkomst te ondertekenen en gaat een werknemer direct aan het werk. Er is dan sprake van een mondelinge overeenkomst. Veel afspraken die in een arbeidsovereenkomst staan zijn echter alleen geldig als deze schriftelijk zijn overeengekomen. Bijvoorbeeld als het gaat om de proeftijd of een relatie- of concurrentiebeding. Het is daarom belangrijk dat de arbeidsovereenkomst tijdig en door beide partijen wordt ondertekend.

Leer van de 7 meest gemaakte fouten

Maar wat nu als er onduidelijkheid ontstaat over de voorwaarden en afspraken? Voorkom problemen en leer van de 7 meest gemaakte fouten bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Bekijk de tips van Liesbeth Breugelmans en Ramon van Eijzeren.

naar inspiratie overzicht