Sigma Personeelsdiensten

GKB Groep | LinkedIn
Hoe een groeiend bedrijf financieel moet worden aangestuurd, daar heb je de benodigde kennis en ervaring inmiddels voor opgebouwd en jouw eigen ideeën bij ontwikkeld. Dit kan jouw kans zijn om meer verantwoording op te pakken en als kartrekker van een team betrokken te zijn in het gehele proces van een groeiende onderneming. Durf ook buiten je comfortzone te komen en daarin een lerende houding aan te nemen, want zo zijn zij ook gekomen waar ze nu staan.

GKB Groep B.V. heeft een stabiele en gezonde basis, zowel financieel als met de hechte groep van inmiddels 200 medewerkers. Tegelijkertijd groeit en ontwikkelt zij flink door, zo ook de financiële afdeling. Onze relatie is om die reden op zoek naar een Manager Finance. Ervaren in het vak, open voor een nieuwe invulling.

De functie

Je draagt de zorg en verantwoordelijkheid voor de gehele (financiële) administratie en geeft aansturing aan een team van 6 collega’s. Je helpt de directie en managers bij het nemen van onderbouwde en doordachte strategische en operationele beslissingen op financieel gebied. Met een toekomstgerichte bril analyseer en verbeter je samen met je team de (financieel) administratieve processen binnen de organisatie. Je bereidt samen met jouw team de jaarrekeningen voor en zorgt voor de financiële verslaglegging.

De persoon achter de functie

‘Wij geloven dat het kan’ herken je letterlijk in de manier van werken en hoe ze met medewerkers omgaan. Als je bij de organisatie past, dan krijg je ook hun vertrouwen, de benodigde verantwoordelijkheid en genoeg vrijheid om sturing en invulling te geven aan je functie. Natuurlijk handel je altijd in het belang van het bedrijf. En net zoals de groei en ontwikkeling die het bedrijf maakt, krijgen jij en jouw team de ruimte om in hetzelfde tempo mee te groeien. Ze vinden het belangrijk dat je een goede basis hebt opgebouwd in kennis en ervaring en inmiddels weet hoe een bedrijf van deze omvang financieel moet worden aangestuurd, organisatorisch en functioneel. Maar groei van de organisatie vraagt ook om een nieuwe, lerende kijk op zaken. Ze vragen van jou een brede (strategische) blik op de hele organisatie en het kunnen vertalen van theorie en nieuwe ontwikkelingen naar de praktijk. Daarnaast vraagt deze functie om lef, creativiteit, een nuchtere aanpak en besluitvaardigheid. Voor het team ben je zichtbaar en betrokken. Je hebt het in je om medewerkers te begeleiden, zowel in hun persoonlijke ontwikkeling als in de ontwikkeling van het team.

De beloning

De intentie is om een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. GKB Groep B.V. werkt conform de cao groenvoorziening en biedt daarnaast hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden, daar kun je ze beter zelf naar vragen. Ze hechten belang aan leuk en uitdagend werk, een goede boterham verdienen, zorg en respect voor elkaar en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Heb je vragen over de functie? Voel je vrij om deze vrijblijvend te stellen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Leonard Quist (HR adviseur) via 076-3034602 of per mail lquist@sigmapersoneel.nl