Sigma Personeelsdiensten

Wilthagen B.V. is een 50 jaar jong familiebedrijf waar de tweede en derde generatie samenwerken aan een uitgekiend assortiment snacks. We zijn gevestigd in Tholen (Zeeland), strategisch gelegen tussen de 2 grootste Europese havens van Rotterdam en Antwerpen. We zijn uitgegroeid van een dorpsslager tot een moderne snackproducent met verschillende disciplines in 1 bedrijf. Het bedrijf is o.a. BRC- en Skal-gecertificeerd. Productie en recepturen worden beheerd en beheerst met moderne ERP-software. Gemotiveerde medewerkers, traceerbaarheid van grondstoffen, optimale procescondities, continue innovatie en langdurige relaties aan de in- en verkoopkant zijn de pijlers van dit familiebedrijf. Kijk voor meer informatie op www.wilthagen.nl.

Wat ga je doen:

In deze functie ben je onze spil in het web met betrekking tot onze kwaliteit- en voedselveiligheid. En iedere dag is anders! Je bent dé gesprekspartner met betrekking tot kwaliteit voor alle collega’s. Je bespreekt zaken op de juiste manier, met een luisterend oor en met een toelichting, zodat collega’s begrijpen waarom en hoe het anders kan of moet. Want jij bent, samen met ons, altijd op zoek naar verbetering.

Je beheert en verbetert de kwaliteitssystemen, coördineert en begeleidt interne en externe audits, je ondersteunt bij productontwikkeling en afhandelen van klachten. Ook verzorg je trainingen voor onze collega’s in de productie. Je voert controles en analyses uit en je werkt daarbij gestructureerd en nauwkeurig. Uiteraard draag je zorg voor een foutloze en actuele administratie, zijn de databanken up-to-date en contoleer je etiketten en uitgaande documenten. Kortom, een mooie job met uitdaging!

Ben jij:

  • Collegiaal en betrokken
  • Accuraat en analytisch
  • Goed in communiceren

Heb jij:

  • Een relevante opleiding en ervaring als kwaliteitsmedewerker, bij voorkeur in de food
  • Ervaring met kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen en kwaliteitsnormen
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden:

  • Een afwisselende functie binnen een nuchter, enthousiast en gedreven team
  • Marktconform salaris en mogelijkheden om aanvullende cursussen te doen

Spreekt de functie je aan en herken jij je in dit profiel? Mail dan je motivatie met curriculum vitae naar vacatures@sigmapersoneel.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid de Zeeuw-Beemster op telefoonnummer 0113-239400.