Sigma Personeelsdiensten

Opdrachtgever

De Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval (COVRA) heeft als enig bedrijf in Nederland de taak om radioactief afval te verzamelen, verwerken en op te slaan. Daarvoor hebben we een opslag- en verwerkingsfaciliteit gerealiseerd op het haventerrein Vlissingen-Oost. We vormen een hechte organisatie, waar de lijnen kort zijn en waar van iedereen een flexibele inzet wordt verwacht. Er werken zo’n 60 mensen bij onze organisatie.

De functie:

Ben jij een vakspecialist die houdt van afwisseling en uitdaging? Iemand die verder kijkt dan zijn eigen  vakgebied en de samenwerking opzoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de afdeling Onderhoud & Systeembeheer werk je met verschillende vakspecialisten samen en ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren en indien nodig het tijdig (laten) vervangen van alle elektro- (hoog – en laagspanning) en instrumentatie technische installaties.

Om dit te realiseren houd je je onder andere bezig met het beheren, onderhouden, testen en contoleren van de relevante installaties. Je lost storingen op, je maakt storingsanalyses en verwerkt deze in het onderhoudsbeheersysteem. Het opstellen, afstemmen en bewaken van  de onderhoudsplanningen zijn onderdeel van je werk. Daarnaast geef je advies ten aanzien van het onderhouden, modificeren en het vervangen van de installaties. Hiervoor gebruik je data uit het verleden in combinatie met nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied.

In deze functie coördineer je de te verrichten werkzaamheden voor jezelf en de twee monteurs.  Ook bewaak je de voortgang en de kwaliteit van het werk. Tevens instrueer je collega’s om de voor jou relevante machines veilig te gebruiken en neem je actief deel aan diverse projectgroepen.

Wie ben jij?

Je bent iemand die het overzicht houdt en de planning kan bewaken. Daarnaast zoek je de balans met het werken op uitvoerend niveau. Je werkt nauwkeurig en analytisch en bent toegankelijk voor anderen.

Je hebt een flexibele werkinstelling en werkt graag zelfstandig, maar hecht ook waarde aan het samenwerken binnen ons team. Je bent steeds bezig om vakinhoudelijk ‘bij te blijven’ en deelt jouw kennis en kunde om samen nog efficiënter en effectiever te werken.

 • Je beschikt over bachelor opleiding in de elektrotechniek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaringin een vergelijkbare zelfstandige functie;
 • Je hebt ervaring met onderhoudsbeheersystemen (Ultimo);
 • In bezit van Stralingsdeskundigheid 5B, of bereidheid deze te behalen;
 • Bereidheid om te werken volgens consignatierooster;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

 • Uitstekend salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 44 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Een informeel werkklimaat.

Informatie en solliciteren

Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan snel! Als je vragen hebt over de functie, voel je dan vrij om deze vrijblijvend te stellen. Hiervoor kun je het contact opnemen met afdelingshoofd Marcel Israël (0113 - 61 66 34), of de HR-adviseur, Rob Commandeur (06-12331270). Je kunt tot 06 september 2021 reageren via onderstaand formulier.


 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.