Sigma Personeelsdiensten

Opdrachtgever

De Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval (COVRA) heeft als enig bedrijf in Nederland de taak om radioactief afval te verzamelen, verwerken en op te slaan. Daarvoor hebben we een opslag- en verwerkingsfaciliteit gerealiseerd op het haventerrein Vlissingen-Oost. We vormen een hechte organisatie, waar de lijnen kort zijn en waar van iedereen een flexibele inzet wordt verwacht. Er werken zo’n 60 mensen bij onze organisatie.

De functie:

Ben jij die bevlogen directiesecretaresse die onze directie op veelzijdige en pragmatische wijze kan ondersteunen? Kun je daarnaast ook onze kantooromgeving efficiënt en effectief organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een open en transparante organisatie. Je hebt een belangrijk aandeel in het realiseren gastvrijheid binnen COVRA. Samen met de secretarieel medewerker, aan wie jij leiding geeft, verwerk je correspondentie en ontvang je gasten. Je beheert de agenda’s, organiseert (buitenlandse) reizen en bereidt vergaderingen voor. Je maakt notulen en werkt deze uit. Je beheert documenten, contracten en het personeelsarchief. Je onderhoudt contacten met diverse externe partijen en maakt afspraken over de personeelsplanning en werkzaamheden van de receptie, schoonmaak en kantine. Je zorgt bovendien voor een prettige, representatieve kantoorinrichting.

Wie ben jij?

Je bent een echte doener. Je bent discreet, analytisch en makkelijk toegankelijk. Je weet wat er speelt en weet feilloos of en wat je met deze informatie kan en mag doen. Met jouw inbreng, kennis en deskundigheid heeft de directie altijd de juiste informatie en kunnen jouw COVRA collega’s werken in een prettige kantooromgeving. Je werkt graag zelfstandig, maar hecht ook waarde aan het samenwerken binnen ons team.

  • Je beschikt over minimaal hbo-werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd voor directiesecretaresse/ office manager;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaringing een vergelijkbare zelfstandige functie;
  • Je bent een goede planner en organisator en neemt initiatief;
  • Je goede kennis van en ervaring met de gebruikelijke kantoorsoftware;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

  • Uitstekend salaris;
  • Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 44 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Een informeel werkklimaat.

Informatie en solliciteren

Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan snel! Als je vragen hebt over de functie, voel je dan vrij om deze vrijblijvend te stellen. Hiervoor kun je het contact opnemen met plaatsvervangend directeur, Ewoud Verhoef (0113-616670), of de HR-adviseur, Rob Commandeur (06-12331270). Je kunt tot 06 juli 2021 reageren via onderstaand formulier.


  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.