Sigma Personeelsdiensten

Opdrachtgever

Onze relatie, is een landelijk opererend deurwaarderskantoor gevestigd in Wateringen.  Het team telt 16 enthousiaste en ervaren incassospecialisten. Zij richten zich voornamelijk op ondernemers in de MKB en MKB+ branche. Klantgerichtheid, maatwerk en lange termijn relaties zijn voor hen vanzelfsprekend.  Zij verzorgen voor de opdrachtgevers het gehele incassotraject tot en met de gerechtelijke procedure en het executietraject, maar bieden ook juridisch advies op maat, doen aan mediation, bieden spoedinterventie en gaan op debiteurenbezoek Daarnaast is preventie een belangrijk speerpunt in de dienstverlening. Zie ook www.noutawestland.nl.

Jouw uitdaging

Als Commercieel Medewerker Buitendienst ben je mede verantwoordelijk voor het commerciële succes van dit gedreven bedrijf. Potentiële klanten bevinden zich door heel het land.

Jij bent mede verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet. Je ziet het als een uitdaging om met potentiële nieuwe relaties te sparren over hun actuele vraagstukken en hen vervolgens te verwelkomen als klant. In deze functie spreek je met directieleden, maar schakel je net zo gemakkelijk met de financieel medewerker over de praktische invulling en oplossing van hun vraagstuk. Je maakt concrete afspraken, draagt deze over aan de binnendienst zodat zij het verder inhoudelijk kunnen afwikkelen en de relatie met deze klant kunnen onderhouden. Hierdoor krijg jij alle ruimte om je weer te richten op de volgende nieuwe klant.

Je weet precies hoe sales in de zakelijke dienstverlening werkt en je wilt je verdiepen in wat er speelt in de branche, welke ontwikkelingen er zijn en met welke veranderingen rekening moet worden gehouden. Je kent de mkb-klanten en weet waar hun behoeftes liggen. Je denkt actief mee met het ontwikkelen en /of verbeteren van producten en koppelt hier concrete acties aan om deze te realiseren. Uiteraard maak je hierbij de juiste commerciële afweging en verlies je de realistische mogelijkheden niet uit het oog.  Je hebt ervaring en affiniteit met het generen van leads via diverse (online) kanalen en je hebt interesse in (online) marketing.

In de Sales zeggen ze dat het buiten te doen is. Maar het is voor jou vanzelfsprekend om intern doeltreffend overleg te hebben. Dit is immers noodzakelijk om de gemaakte klantafspraken na te kunnen komen en om focus aan te brengen bij nieuwe acties. Je werkt bij voorkeur vanuit het kantoor in Wateringen. Daarnaast hanteren wij de gebruikelijke communicatiemiddelen om doeltreffend contact met elkaar te hebben.

Met jouw kennis, ervaring en je uitstekende communicatieve vaardigheden, ben jij een fijne gesprekspartner voor onze nieuwe klant. Je bent iemand die in oplossingen denkt en bent makkelijk toegankelijk voor vragen.

In deze functie rapporteer je aan de directie, dit doe je onder andere door het maken van gespreksverslagen via het relatiebeheersysteem Archie. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief op het gebied van sales en de praktische uitvoering hiervan, rekening houdend met de regels en kaders vanuit het vakgebied.

De functie:

  • Hbo- werk- en denkniveau:
  • Ten minste 5 jaar ervaring in een soortgelijke zelfstandig sales functie, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening:
  • Goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift:
  • Affiniteit met ons vakgebied en de bereidheid je hierin blijvend te verdiepen.

Wij bieden:

  • Veel vrijheid en zelfstandigheid:
  • Klein maar professioneel familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur:
  • Dynamische, oplossingsgerichte werkomgeving:
  • Marktconform salaris (basissalaris en bonusstructuur) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren

Heb je vragen over deze functie of ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Astrid de Zeeuw - Beemster van Sigma Personeel & Organisatie, 0113-239400. of solliciteer direct via onderstaand formulier!


  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.