Sigma Personeelsdiensten

Opdrachtgever

Bij Van Kerckhoven Prefab in Kloosterzande ontstaat de functie calculator – werkvoorbereider, waarbij je opereert in een hecht team. Op onze productieafdeling zie je iedere dag het resultaat van de mooie producten die we maken en leveren. Van Kerckhoven Bouw werkt samen met grote en kleine aannemers in heel Nederland.

Van Kerckhoven Groep bestaat uit twee onderdelen, namelijk Bouw en Prefab. Wil je meer weten over de organisatie? Kijk dan op www.vankerckhovengroep.nl

Het familiebedrijf, met inmiddels de vierde generatie aan het roer, heeft een goede reputatie als betrouwbare partner, het leveren van kwaliteit, focus op duurzaamheid. Met zo’n 60 medewerkers wordt hier dagelijks uitvoering aan gegeven. Er heerst een prettige en informele sfeer. Er wordt nuchter en praktisch tegen zaken aan gekeken, maar steeds goed nagedacht over hoe we onze klanten het beste kunnen bedienen.

Jouw uitdaging

Als calculator-werkvoorbereider krijg je een belangrijke rol binnen een hecht team. De nadruk ligt op het calculeren, daarom is je cijfermatig inzicht van groot belang. En dat is juist wat je leuk vindt en jou ligt. Nadat je klant akkoord is met de offerte, start je rol als werkvoorbereider. Het plannen en organiseren van werk, afstemmen met klant, collega’s en onderaannemers, allemaal om het project te laten slagen en een goed resultaat neer te zetten.

Als calculator-werkvoorbereider verwachten wij van jou dat je ook de betrouwbaarheid,  kwaliteit en het resultaat, die onze klanten van ons verwachten, weet waar te maken. Je neemt je opgedane kennis er ervaring mee, je komt met ideeën, ziet waar we nog kunnen verbeteren en gaat daar ook actief mee aan de slag. Overigens behalen van resultaten doe je niet alleen, maar dat doe je samen met ons team.

Jouw team en rol binnen de organisatie

Op kantoor werk je nauw samen met het Hoofd Tekenkamer en de Tekenaar – Werkvoorbereider. Daar waar nodig stem je af met de Chef Werkplaats, die de productie aanstuurt en waar dagelijks ongeveer 30 medewerkers aan de slag zijn. Je neemt de aanvragen van klanten aan en in behandeling. Je verzamelt alle gegevens die je nodig hebt om een goede en betrouwbare calculatie te maken, en je zorgt er voor dat dit in een overzichtelijke offerte terecht komt.

In samenwerking met de Tekenaar – Werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles wat nodig is om het aangenomen werk te realiseren, wordt ingekocht, afgestemd, gepland en uiteindelijk gerealiseerd. Naast het eindresultaat, blijf je oog voor details houden en blijf je alert op alle signalen die je krijgt. Je stemt daarbij steeds goed af met alle betrokkenen.

Wat heb jij ons te bieden?

 • Afgeronde technische mbo+/hbo opleiding
 • Minimaal 5 jaar ervaring als calculator/werkvoorbereider
 • Ervaring in Prefab houtindustrie
 • Goede kennis van MS Office en calculatie software. Kennis van/ervaring met Autocad is een pré
 • Nauwkeurig, gestructureerd, stressbestendig en resultaatgericht
 • Communicatief sterk en klantgericht

Wij bieden:

 • Werken bij een familiebedrijf met een informele en nuchtere bedrijfscultuur
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarin je rapporteert aan de directie
 • Een salaris dat past bij jouw opleiding en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao Timmerindustrie

Informatie en solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie op via onderstaand formulier. Sigma personeelsdiensten ondersteunt Van Kerckhoven Groep bij de werving & selectie van deze vacature. Voor vragen kun je bellen naar telefoonnummer 0113-239400 en vragen naar Ingrid van den Dries.


 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.