Sigma Personeelsdiensten

Opdrachtgever

Bij Van Kerckhoven Prefab in Kloosterzande ontstaat de functie werkvoorbereider, waarbij je opereert in een hecht team. Van Kerckhoven Bouw werkt samen met grote en kleine aannemers in heel Nederland.

Van Kerckhoven Groep bestaat uit twee onderdelen, namelijk Bouw en Prefab. Wil je meer weten over de organisatie? Kijk dan op www.vankerckhovengroep.nl

Het familiebedrijf, met inmiddels de vierde generatie aan het roer, heeft een goede reputatie als betrouwbare partner, het leveren van kwaliteit, focus op duurzaamheid. Met zo’n 60 medewerkers wordt hier dagelijks uitvoering aan gegeven. Er heerst een prettige en informele sfeer. Er wordt nuchter en praktisch tegen zaken aan gekeken, maar steeds goed nagedacht over hoe we onze klanten het beste kunnen bedienen.

Jouw uitdaging

Als werkvoorbereider werk je binnen een hecht en ervaren team. We voeren projecten uit voor een diverse klantengroep. Je stelt een projectplanning op en overlegt met alle betrokkenen over de uitvoering. Je bereidt de werkzaamheden voor, je zorgt voor de inkoop van materialen en inzet van mensen en maakt werktekeningen en werkinstructies zodat de uitvoering soepel kan verlopen. Tijdens de uitvoering van het project houd je overzicht, geef je begeleiding, en bewaak je je planning. Je begeleidt ook particulieren bij het realiseren van nieuwbouw of verbouw. Dat maakt het werk afwisselend!

Als werkvoorbereider verwachten wij van jou dat je ook de betrouwbaarheid, kwaliteit en het resultaat, die onze klanten van ons verwachten, weet waar te maken. Je neemt je opgedane kennis er ervaring mee, neemt initiatief en komt met ideeën.  Overigens behalen van resultaten doe je niet alleen, maar dat doe je samen met ons team.

Jouw team en rol binnen de organisatie

Op kantoor werk je nauw samen met de andere werkvoorbereiders, maar ook met collega’s van calculatie, inkoop en de uitvoerders. In samenwerking met je collega’s zorg je ervoor dat alles wat nodig is om het aangenomen werk te realiseren, wordt ingekocht, afgestemd, gepland en uiteindelijk gerealiseerd. Naast het eindresultaat, blijf je oog voor details houden en blijf je alert op alle signalen die je krijgt. Je stemt daarbij steeds goed af met alle betrokkenen.

Wat heb jij ons te bieden?

 • Afgeronde mbo/hbo opleiding bouwkunde
 • Relevante werkervaring op het gebied van woningbouw en utiliteit is een pré
 • Kennis en ervaring met diverse bouwsystemen- en methodieken
 • Goede kennis van en ervaring met MS Office en Autocad.
 • Nauwkeurig, stressbestendig en resultaatgericht
 • Communicatief sterk en klantgericht

Wij bieden:

 • Werken bij een familiebedrijf met een informele en nuchtere bedrijfscultuur
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarin je rapporteert aan de directie
 • Een salaris dat past bij jouw opleiding en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao Timmerindustrie.

Informatie en solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie op via onderstaand formulier voor 19 april 2021. Sigma personeelsdiensten ondersteunt Van Kerckhoven Groep bij de werving & selectie van deze vacature. Voor vragen kun je bellen naar telefoonnummer 0113-239400 en vragen naar Ingrid van den Dries.


 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.