Sigma Personeelsdiensten

Functie-informatie

De bestuurssecretaresse vormt een eenheid met de directeur en het managementteam van Nucleuszorg. Je werkt nauw samen met de andere secretaresses en jij bent degene die de taken binnen het secretariaat coördineert. Je ondersteunt het coöperatiebestuur en de Raad van Commissarissen op secretarieel gebied o.a. door het plannen, voorbereiden en notuleren van complexe vergaderingen. Je denkt vooruit, ontzorgt, behoudt het overzicht, bewaakt termijnen en pakt zo nodig de regie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als op papier. In jouw functie maak je deel uit van het crisisteam van Nucleuszorg in de rol van logger en plotter. De arbeidsuren zijn verdeeld over 4 tot 5 werkdagen en met regelmaat ook in de avonduren. Thuiswerken op vooraf afgesproken momenten is mogelijk.

Wij zoeken

Een ervaren en flexibele kandidaat met HBO werk- en denk niveau. Je bent aantoonbaar gekwalificeerd om de functie vanaf de eerste dag in te vullen.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan. Je komt te werken in een organisatie met een prettige en open werksfeer. Nucleuszorg investeert in de kwaliteit van haar medewerkers door het aanbieden van functiegerichte opleidingen.
Je komt in dienst van Nucleuszorg B.V. met een aanstelling voor de duur van een half jaar. Inschaling vindt afhankelijk van werkervaring en opleiding plaats in salarisschaal 5 of salarisschaal 6 van de CAO Huisartsenzorg (minimaal € 2.508 en maximaal € 3.972 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Over Nucleuszorg

Nucleuszorg is een ondersteunende eerstelijns-organisatie van en voor huisartsen in Zeeuws-Vlaanderen. Nucleuszorg heeft als doel om samen met artsen en medewerkers te voorzien in goede en toegankelijke huisartsenzorg; buiten kantooruren via Nucleushuisartsenposten en tijdens kantooruren met zelfstandig gevestigde huisartsenpraktijken verspreid door de hele regio. Daarnaast ontzorgt Nucleuszorg de huisartsenpraktijken op het terrein van bedrijfsvoering, digitalisering en telefonie. Ze draagt zorg voor een goede onderlinge relatie tussen huisartsen en behartigt hun collectieve belang.

Interesse of vragen?

Uitgebreide informatie over Nucleuszorg kun je vinden op onze website www.nucleuszorg.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Leanne du Puy (HR) via hr@nucleuszorg.nl of telefoonnummer: 0115-643002.

Sollicitaties:

Is je interesse gewekt en voldoe je aan de functie-eisen, stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv per e-mail aan hr@nucleuszorg.nl onder vermelding van ‘vacature Bestuurssecretaresse’. De vacature sluit op maandag 21 augustus 2023.

Op onze jubileumpagina blikken we terug én vertellen we wat je in de toekomst van Sigma kunt verwachten.
Sigma bestaat 15 jaar!
Op onze jubileumpagina blikken we terug én vertellen we wat je in de toekomst van Sigma kunt verwachten
Sigma bestaat 15 jaar!