Sigma Personeelsdiensten

Onze opdrachtgever is Donkersteeg Orthopedische Schoentechniek in Goes. Zij doen er alles om hun klanten prettiger of beter te laten lopen. Donkersteeg staat daarom vaak in overleg met medische specialisten. Ze staan dan ook bekend om de hoge kwaliteit en goede service. Donkersteeg is onder andere verantwoordelijk voor meet- en maakwerk van onder andere (steun)zolen, orthopedische schoenen en/of prothesen.  Hierbij wordt ook rekening gehouden met de mode van de huidige tijd. Daarnaast heeft Donkersteeg ook een winkel waarin ze pasvorm confectieschoenen verkopen. Op de website vind je meer informatie over Donkersteeg en de producten die ze aanbieden.  

Als aanvulling op het team, is Donkersteeg op zoek naar een enthousiaste duizendpoot voor de functie

Balie-/verkoopmedewerker (18-20 uur)
Een praktische doener met een klantgerichte werkhouding

Je takenpakket ziet er als volgt uit:

In deze allround functie fungeer je als spil in de organisatie, samen met je collega met wie je deze duobaan vervult. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, telefonisch en in de winkel. Je verstaat de kunst om gericht door te vragen en aan de hand daarvan afspraken in te plannen, klanten te helpen en/of hen te adviseren in op het gebied van onze producten. Daarnaast verricht je diverse administratieve werkzaamheden waaronder orderverwerking, facturatie, het opmaken van creditnota’s en draag je zorg voor inkoop werkzaamheden. Het up-to-date houden van de website en het bijhouden van de webshop is ook onderdeel van jouw takenpakket.

De ideale kandidaat 

  • Mbo werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren relevante werkervaring, ervaring met financieel-administratief werk is een pré.
  • Goede kennis van en ervaring met MS-Office is een must, ervaring met Exact is een pré.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Een betrokken, flexibele en proactieve werkhouding.
  • Woonachtig in de regio.
  • Werktijden bij voorkeur op maandag, donderdag en om de week op zaterdagmorgen.


Wat hebben wij je te bieden?

  • Een veelzijdige en uitdagende functie in een betrokken en kwaliteit gerichte organisatie.
  • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Astrid de Zeeuw-Beemster van Sigma Personeel & Organisatie via 0113-239400. Wil je solliciteren naar deze uitdagende functie? Stuur dan jouw motivatie met curriculum vitae aan vacatures@sigmapersoneel.nl.