Sigma Personeelsdiensten

Wij doen een SLIM aanbod

Het aanpakken en verbeteren van personeelsontwikkeling binnen je onderneming leidt niet alleen tot beter functionerend personeel, maar ook tot een hogere tevredenheid. Om het ‘leven lang ontwikkelen’ (LLO) binnen het MKB te stimuleren kunnen investeringen die je hierin doet vanaf 1 september 2020 in aanmerking komen voor de SLIM-subsidie. Dankzij deze subsidie kan tot 80% van de investering gesubsidieerd worden.

Sigma ondersteunt je graag bij het versterken van personeelsontwikkeling in je organisatie. In samenwerking met onze partner OAZ subsidieadvies verzorgen we voor je de aanvraag en vergroten zo de kans op toekenning van de subsidie. Als Sigma hebben we een programma opgesteld dat aansluit op de doelstellingen van de SLIM-regeling. Met ons pakket ondersteunen wij je met:

  • Functiestructuur en -profielen met competenties die aansluiten bij je ondernemingsvisie;
  • Personeelsgesprekkencyclus waarin de ontwikkeling van je personeel centraal staat;
  • Handvatten bieden voor leidinggevenden om ontwikkeling bij personeel te stimuleren;
  • Het opstellen of actualiseren van het opleidings- ontwikkelingsplan.

Bekijk onze informatie brochure voor meer informatie over de SLIM-subsidie en ons speciaal ontworpen programma.

Wees er snel bij!

De subsidie aanvraagperiode loopt van 1 tot en met 30 september 2020. Vul het onderstaande formulier, wij nemen dan contact met je op om je wensen door te spreken en het programma met je af te stemmen. We bespreken hoe de subsidieaanvraag zal verlopen en tot slot plannen we een startdatum in.

Wil je ook weten wat de mogelijkheden van personeelsontwikkeling voor je onderneming zijn? Dan is dit het moment! Vul onderstaande formulier in om aan de slag te gaan.