Sigma Personeelsdiensten

Training & Coaching

Het doel van onze trainingen en coachingstrajecten is het bewerkstelligen van een interactief en intensief traject van gedragsontwikkeling naar effectiever gedrag. De manier waarop we dit doen stemmen we af op de vraagstelling, de doelen en de persoon of team kenmerken. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we altijd zoeken naar aansluiting bij de eigen dagelijkse praktijk.

Trainingen

Is er sprake van een hoog ziekteverzuim binnen jouw bedrijf? Met onze stapsgewijze aanpak van ziekteverzuimbegeleiding bieden we je handvatten om het verzuim binnen jouw organisatie op een positieve manier te beïnvloeden. Ben je als (mkb-)ondernemer tegelijkertijd leidinggevende, afdelingshoofd of bedrijfsleider en wil je jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is de training Leiderschap zeker iets voor jou. Wil je op het vlak van commercie meters maken met je team? Dan hebben we ook daarvoor relevante trainingen.

Coaching

Onze professionele (loopbaan) coaches zijn een luisterend oor en klankbord voor je medewerker(s). Het doel is een negatief gevoel om te buigen naar het zien van kansen en mogelijkheden. We laten ervaren waar iemands kracht ligt en coachen op persoonlijkheid én op actie. We coachen medewerkers onder andere in loopbaan- en outplacement trajecten, in persoonlijke ontwikkeltrajecten, bij stress en burn-out en bij andere persoonlijke of werkgerelateerde vraagstukken.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op!