Sigma Personeelsdiensten

Wanneer je een pensioenregeling overeenkomt met je werknemers, ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van die pensioenregeling. Daarvoor kies je een pensioenuitvoerder om het pensioen onder te brengen. Wij begeleiden je in deze lastige keuze.

Als wij optreden als adviseur en/of bemiddelaar op het pensioencontract kijken we elk jaar samen met jou naar de pensioenregeling. Onze uitdaging is om het beheerproces zo in te richten dat je als werkgever geen hinder hebt van alle mutaties in de pensioenregeling. Onze taak is om je daarin te ontzorgen.

Pensioencommunicatie

Ook kunnen wij een rol spelen in de pensioencommunicatie met de werknemers. Van uitleg van de pensioenregeling aan de werknemers tot individuele gesprekken om de werknemer in staat te stellen zijn of haar keuze te maken. De verantwoordelijkheid van de werkgever voor communicatie over de pensioenregeling gaat ver. Wij helpen graag om daar invulling aan te geven.

Samenwerking

Onze inzet is effectief werkgeverschap. We geven daar graag in onderling vertrouwen vorm en inhoud aan. De meerwaarde van onze pensioenadviseurs is de nauwe samenwerking met onze salarisadministrateurs en accountants. We kunnen snel schakelen om je zo optimaal van dienst te zijn.