Sigma Personeelsdiensten

Webinar | De toekomst van HR- en loonadministratie (inschrijving gesloten)

De inschrijving voor dit webinar is gesloten.

 

Is jouw HR- en salarisadministratie toekomstproof?

Vroeger draaide de salarisadministratie voornamelijk om een juiste loonstrook. Tegenwoordig is de loonstrook alleen de basis en komt er bij de HR- en salarisadministratie veel meer kijken. In het webinar ‘De toekomst van loon- en HR administratie’ vertellen wij meer over de HR- en salarisadministratie van de toekomst en hoe jij hier als werkgever nu al van kan profiteren.

HR-workflows

Een vlotte en correcte HR- en salarisadministratie is voor iedere werkgever van belang. Toch zijn de, vaak nog handmatige, werkprocessen in veel gevallen nog erg omslachtig, tijdrovend en foutgevoelig. Zonde, want in een tijd waar digitalisering de klok slaat, kan dit eenvoudig beter! Verlof en declaraties makkelijk digitaal verwerken, eenvoudig online een digitaal gegenereerde arbeidsovereenkomst ondertekenen of in een paar klikken inzicht in je situatie via handige managementrapportages; zomaar een aantal voorbeelden van zaken die je kunt realiseren in een modern ingerichte salarisadministratie.

Webinar ‘De toekomst van loon- en HR administratie’

Digitalisering van je HR- en salarisprocessen betaalt zich uit, voor jou én voor je medewerkers. De HR- en salarisadministratie van de toekomst neemt jou namelijk niet alleen veel werk uit handen, het biedt je werknemers ook precies wat ze van jou als werkgever verwachten. Daarbij zijn de mogelijkheden legio. In het webinar ‘De toekomst van loon- en HR administratie’ geven onze experts Joris Maljaars en Ramon van Eijzeren inzicht in de mogelijkheden en hoe jij hier als werkgever van kan profiteren. Tijdens het webinar leer je meer over onder andere:

  • De voordelen van een online salarisadministratie;
  • De mogelijkheden van digitale HR-processen;
  • Tools op het gebied van HR-automatisering;
  • Benodigde (vak)kennis om aan de slag te gaan;
  • Praktijkvoorbeelden en tips.

Datum: donderdag 7 oktober
Tijd: 10.00 – 11.00 uur

De inschrijving voor dit webinar is gesloten.