Sigma Personeelsdiensten Sigma Personeelsdiensten
Pieter Kole, Vestigingsleider in Goes Pieter Kole, Vestigingsleider in Goes

Salarisadministratie en Personeelszaken

Salarisverwerking, salarisadvies en personeelsadministratie zijn zaken die u als werkgever veel tijd kost en waardoor u door de voortdurend veranderende wet- en regelgeving soms met de handen in het haar zit.  

Als het enige gespecialiseerde bureau in Zuidwest-Nederland neemt Sigma Personeelsdiensten bedrijven en instellingen deze werkzaamheden op een professionele manier uit handen. Vanuit onze vier kantoren worden op dit moment ruim 2500 werkgevers ontzorgd op het gebied van hun salaris- en personeelsadministratie

Of u nu één of 400 medewerkers in dienst heeft, welke cao er ook van toepassing is: "Samenwerken met Sigma, dat loont!"

600_still_katoen.png

Meer weten over onze dienstverlening? Klik dan op de afbeelding om de video te bekijken.

Salarisadministratie

U levert de mutatie aan op de manier die het beste bij u en uw organisatie past en ontvangt binnen de afgesproken termijn de gewenste administratie retour. 

                                                                                salarisadministratie

Personeelsadministratie -advies

Wij kunnen uw personeels- administratie opzetten (en onder-houden). Wij kijken onafhankelijk en deskundig naar uw organisatie. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw medewerkers zich goed voelen.

personeelsadministratie en-advies

Detachering en consultancy

Onze deskundige interim-medewerkers vormen de professionele oplossing om tal van vraagstukken op de korte termijn adequaat op te lossen.
    

detachering en consultancy

Sigma Online mogelijkheden

Digitaal uw salarismutaties invoeren. Altijd toegang tot de salarisgegevens en overige documenten van uw personeel. Er zijn diverse mogelijkheden.


Sigma Online mogelijkheden

ExtraNet  |  Realisatie: TiDi Media