VACATURE - Junior Loonadviseur

Wij zijn jouw platform! Sigma Personeelsdiensten, onderdeel van de Schipper Groep, biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je nieuwe dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar om een grote variëteit aan mkb klanten te adviseren op het gebied van salaris- en personeelsadvies.

Wij zijn in Zeeland op zoek naar een Junior Loonadviseur (fulltime)

 

Functieprofiel:

Als junior loonadviseur start je met de basis: het voeren van loon- en personeels­­admini­straties. Met deze kennis leg je de fundamenten voor een adviserende rol bij onze klanten. Vanuit de administraties signaleer je adviesmogelijkheden op het gebied van lonen, HR en arbeidsvoorwaarden. Zodra je daar klaar voor bent, nemen we je mee naar buiten, waar je je kennis kunt combineren met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden. Zo word je in staat gesteld om de mogelijkheden die je gesignaleerd hebt, om te zetten in opdrachten en passende adviezen en helpen we samen de klant nóg beter te worden.

 

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

  • Je beschikt over een vooropleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld HRM of BE;
  • Je bent cijfermatig ingesteld;
  • Je kunt gemakkelijk uit de voeten met softwarepakketten en online-dienstverlening;
  • Je vindt het leuk om samen te werken en neemt initiatieven;
  • Je bent een open en enthousiaste persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden.

 

Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Stuur je motivatie en cv naar hr@sigmapersoneel.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Pieter Kole, Manager Salaris & Advies, telefoonnummer 0113-256620.

Sigma Personeelsdiensten Sigma Personeelsdiensten
ExtraNet  |  Realisatie: TiDi Graphics